Kesäloma takana ja nyt ensimmäistä työpäivää tässä kärvistellään ;) Loman aikana tuli tietoisesti ja tiedostamatta tehtyä päätöksiä kohti uutta elämää. Ensinnäkin lomalla oli ohjelmassa kaksi risteilyä; seisovia pöytiä, drinksuja ja tax-free myymälän ihania makeisia................ Luulin, että reissut olisivat päätyneet totaaliseen katastrofiin mutta toisin kävi ja ihan huomaamatta! Ruokapöydissä olin maltillinen ja jälkiruokia en ole koskaan aikaisemmin syönyt niin vähän kuin nyt. Ja kummaltakaan reissulta en tuonut myymälästä yhtään karkkia, näin ei ole käynyt koskaan!! Ei siis huono saavutus meikäläiselle, joka on aina ostanut kaikki karkkipussi ja suklaalevy tarjoukset.

Tietoinen teko lomalla oli ostaa blenderi. Idean takana oli ravitsemusterapeutin sanat lisätä protskujen määrää huomattavasti erilaisilla rahkoilla, raejuustolla ym. "kivalla". Tonne kannuun olisi helppo heittää myös tuota kuitulisää. Ja yksi todella tärkeä juttu tässä olisi tuo aamupalan saaminen osaksi normipäivää. Nyt lomalla olen jo hiukan harjoitellut smoothieiden tekoa. Kannuun on mennyt hedelmiä, marjoja, avokadoa, lesettä, puurohiutaleita, hapankorppuja, mehukeittoa, tuoremehua, jugurttia ja rahkaa. Yhdistelmät ovat olleet onnistuneita suurimmaksi osaksi; puolukka-hapankorppu smoothie ei ollut mun suosikki!

Tänään sitten aloitin myös ravitsemusterapeutin kehoituksesta tuon nappuloiden syönnin. Sitä meni kitusiin sitten monivitamiinitbl, kalkkitbl ja kromitbl. Tästä se lähtee ;)